The Big Mac Collectie

Nou ben ik op de McFlurry’s na niet een hele grote fan van de McDonald’s, maar waar ze nu mee komen vind ik dan wél weer geniaal. Na de Hema met zijn rookworsten t-shirt, komt de Mac met een collectie waarin de wereldberoemde Big Mac hamburger de hoofdrol speelt!

Fan van burgers zijn we zeker hier bij de Rustyburgers, maar of ik ook onder een dekbed zou slapen.. I don’t know. Best bepalend voor je slaapkamertje. Een cadeautje daarentegen pak ik met alle liefde in een burgerpapiertje in en ook die pyjama trek ik met gemak aan voor een sleepover. I’m lovin it!

Kijk mee en bestel hier je favo producten van de Big Mac!

McDonalds-Big-Mac-dekbed

McDonalds-Big-Mac-inpakpapier

McDonalds-Big-Mac-regenjas

McDonalds-Big-Mac-regenlaarsjes

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s