Kickstart! Chiapudding met groene smoothie

In november rennen Bonnie en ik de marathon in New York. Met deze marathon halen we geld op voor het goede doel KWF Kankerbestrijding. Je kunt ons steunen door middel van een donatie. Zo verkopen we homemade granola en gaan de opbrengsten hiervan naar de sponsorpot. Je kunt hier zien hoeveel we al hebben opgehaald! Middels een aantal recepten die nu zullen volgen op de blog geven we je ook inspiratie om de granola op te peuzelen, te beginnen met deze kickstart van chiapudding, groene smoothie en granola!

Chiapudding maak ik graag als ontbijt, bijvoorbeeld in combinatie met mango. Maar ook deze variant is heerlijk! Top hem af met granola en je hebt een goede start van de dag.

Ingrediënten:

Voor de onderste laag

  • 3 el chiazaadjes
  • 1 el geraspte kokos
  • 125 ml amandelmelk / sojamelk

Voor de bovenste laag

  • 1 banaan
  • Scheut amandel / sojamelk
  • Hand spinazie

Bereidingswijze:

  1. Meng de chiazaadjes met de melk in een glas en roer goed door, zet even aan de kant. Roer naar 10 minuten nog eens door en zet nu voor een nacht in de ijskast.
  2. Morning! Pureer met een staafmixer of in een blender de ingrediënten voor de bovenste laag tot een gladde smoothie. Haal de chiapudding uit de ijskast en schenk de smoothie op de pudding.
  3. Top af met granola, wat geraspte kokos en eventueel wat besjes.

Have a nice day!

Chiapudding met groene smoothie en granola

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s