A New York Challenge!

Rustyburgers

“Samen komen we steeds dichterbij. Dichter bij nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen. Dichter bij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.” KWF

6 november 2016 gaan wij, Nikkie en Bonnie Oosterveld, samen met het team van Run for Life de New York Marathon lopen om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Wij vinden het avontuur richting New York hartstikke spannend en hebben er heel veel zin in! Om de mensen om ons heen en iedereen die een lieve donatie doet op de hoogte te houden van onze voorbereidingen en weg naar New York, zullen we regelmatig wat posten hier op de Rustyburgers. Te beginnen met onze eerste video, bekijk hem hier volledig:

 

Help ons alsjeblieft dit avontuur mogelijk te maken en KWF te steunen door te doneren via anewyorkchallenge.nl/doneren/ of direct via NL85INGB0005745449 t.n.v. Run for Life o.v.v. Nikkie en Bonnie Oosterveld.

New York we are ready for you!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s