In vergelijking met Amsterdam of Rotterdam kom je in Breda helaas nog niet zo veel burgertenten tegen. Nu opende The Burger Bar zich nog niet heel lang geleden in de Reigerstraat, tussen alle kroegjes en gezellige pleintjes in. Reden genoeg voor ons om daar eens een burger te bestellen!

The Burger Bar

Bijzonder aan The Burger Bar zijn de openingstijden. Je kunt hier namelijk op vrijdag en zaterdag tot 4:30 uur een burger halen! Mocht je dus na het stappen niet zin hebben in een bakje slappe friet of standaard broodje kroket, stap dan zeker even bij deze tent binnen. Ik durf te wedden dat die kater de volgende dag een stuk minder is.

The Burger Bar Breda

Omdat de doelgroep misschien meer de drinkende mannen en vrouwen zijn is het niet direct een burgerbar waar je uitgebreid uit eten gaat. Het idee is ook dat je bij de toonbank besteld en direct betaald. Optie is om je burger mee te nemen of daar op te eten. Je krijgt hem dan wel op een bordje geserveerd en ze zien er zeker goed uit! De keuze aan burgers is groot en frietjes bijbestellen is niet direct een must want ze zijn echt giga. Ze smaken ook nog eens goed, dus zeker een aanwinst voor Breda!

The Burger Bar Breda

I N F O
Waar: Reigerstraat 28, Breda
Website: www.theburgerbar.nl

Advertentie

Een gedachte over “The Burger Bar (Breda)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s