Bar Brandstof is gelegen op de hoek van de Marnixstraat en Rozengracht in Amsterdam. Het terras buiten geeft uitzicht op de kruising, en is dus perfect om heerlijk te kijken wie er allemaal voorbij komt! Daarnaast zaten wij zeker tot een uurtje of half 7 met onze neus in de zon, kun je nagaan wat dat in de zomer is.

Burgers eten bij Bar Brandstof

“Je hebt hier namelijk een hele chille burger”
Begonnen met een fijne borrel, besloten we te blijven voor een makkelijke hap. Die burger moest natuurlijk getest worden, dat begrijp je. Op de menukaart vind je dé Brandstof burger, maar ook een vega burger van quinoa, sla, tomaat en ui. Zie foto voor het resultaat, om te watertanden niet?

En ze waren ook heel lekker! Goede porties, er zaten mannen bij dus dit werd direct bevestigd, en die vegaburger was de lekkerste vegaburger die ik tot nu toe heb mogen eten buiten de deur. Want zie je naast de burger ook nog die gigantische salade en lekkere (ik dacht) zoete aardappelschijfjes. Heerlijk!

Burgers van Brandstof

Ze passen elke 3 maanden de kaart aan, maar die Brandstof burger blijft altijd. En op donderdag heb je er ook nog eens Burgeravond. Wat betekent dat ze de kaart uitbreiden met extra burgers die je voor een goed prijsje (lees: €9,-) kunt bestellen! What’s not to love?

I N F O
Waar: Marnixstraat 341, Amsterdam
Website: www.bar-brandstof.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s