Aardbeien snoepjes

Favourite time of the year: het aardbeien seizoen! Je zal al een receptje voor bij de lunch voorbij komen en ook Bonnie vertelde je de fijne weetjes over deze rode knapperds. Aardbeien zijn op dit moment zo zoet dat ze eigenlijk geen toevoegingen nodig hebben. Maar wat doe je als er aardbeien én witte chocolade in huis ligt? Inderdaad, 1 en 1 is 2.

Ingrediënten:

  • Verse aardbeien
  • Witte chocolade
  • Hazelnoten

Bereidingswijze:

1. Smelt de witte chocolade au bain marie. Hak de hazelnoten heel fijn. Zet een bordje (dat je in de ijskast kwijt kunt) gereed met een velletje bakpapier.

2. Prik een vork aan de bovenkant van de aardbei (bij het kroontje) en dip zo gemakkelijk de aardbei in de gesmolten chocolade. Rol vervolgens direct door de fijn gehakte hazelnoten. Leg de aardbei daarna op het bordje met bakpapier. Doe dit met alle aardbeien tot de chocolade op is. Zet voor 10 minuutjes in de ijskast.

Rustyburgers

Aanvallen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s