5x een Moederdag ontbijtje

Morgen is het zover, moederdag! Heb jij morgen de mogelijkheid om je mama te verrassen met een lekker ontbijtje op bed of uitgebreide brunch? Of denk je nu; shit, nog niet aan gedacht..! Geen probleem. Met deze 5 ontbijtjes tover je zo een perfect Moederdag ontbijtje tevoorschijn.

1. American Pancakes

Ooh yes pancakes baby! Wie wil er nou niet wakker gemaakt worden met een stapeltje warme pannekoeken?! En deze zijn ook nog eens ontzettend fluffy, perfect om de dag mee te starten. En je verovert gegarandeerd het hart van je lieve mama hiermee. Naar het recept.

2. Scones

Scones zijn perfect voor ontbijt of brunch. Lekker samen met wat clotted cream en jam. Even iets vroeger je bed uit om ze te maken, maar dan heb je ook wat! Je kunt voor de normale variant of voor de variant met bananen gaan!

3. Homemade granola

Is je mama niet van grote ontbijtjes en houdt ze het liever bij een bakje yoghurt? Maak dan indruk met deze homemade granola. Wat vers fruit erbij en dat saaie bakje yoghurt is nu een feestje om mee wakker te worden! We geven je direct ook nog wat tips over granola ; ) Naar het recept.

4. Wentelteefjes

Waarschijnlijk heeft je mama deze vroeger wel eens voor jou staan bakken, dus grijp nu je kans om ze voor haar te maken! My alltime favorite om mee wakker te worden in ieder geval : ) Naar het recept.

5. Smoothie met rode biet

Uiteraard kun je voor een glas versgeperste sinaasappelsap gaan, sowieso bij alle bovenstaande ontbijtjes serveren. Maar om net even wat extra uit te pakken kun je natuurlijk ook een heerlijke smoothie maken. Deze met rode biet is lekker zoet! Naar het recept.

Moederdagontbijt

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s