Kapáááák, Happy Easter!

Rustyburgers

Het is bijna Pasen en een ei hoort daarbij! Dat kan in de vorm van een spiegelei, een hard of zacht gekookt eitje, als eiersalade, een gevulde omelet, pannenkoek, gepocheerd, geroerd en geklust, in een quiche, geschilderd of van chocola is uiteraard ook lekker! Bonnie fluistert je nog wat fijne weetjes over eieren en verantwoordelijk ei-advies toe. En uiteraard hebben we wat lekkere recepten voor op de paastafel verzameld. Kom jij goed uit de hoek tijdens die paasbrunch!

Lees verder –>

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s