Omeletwrap met spinazie en zongedroogde tomaatjes

Healthy food

Op kantoor, thuis, uitgebreid, snel achter je laptop.. Many ways to have lunch! Vaak bestaat mijn lunch uit boterhammetjes, en daarvan in ieder geval eentje met hagelslag want je bent chocoladefan of niet.. Maar soms wil je ook wel eens wat anders en dan is dit echt een heerlijke afwisseling én ook nog eens binnen 5 minuten op tafel.

Ingrediënten (1 portie):

  • 2 à 3 eieren
  • Scheutje melk
  • Groene pesto
  • 2 handen verse spinazie
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Pompoen- en pijnboompittenmix
  • Parmezaanse kaas / Formaggio kaas
  • Peper, zout en Italiaanse kruiden
  • Eventueel wat takjes verse koriander

Bereidingswijze:

1. Klop de eieren met een scheut melk los in een maatbeker of kommetje. Voeg peper, zout en Italiaanse kruiden toe. Verhit een koekenpan op het vuur met wat boter of olijfolie. Schenk zodra de pan goed warm is de eieren in de pan en bak aan beiden kanten een beetje bruin.

2. Haal de omelet uit de pan en leg op een bord. Besmeer de omelet met de groene pesto. Voeg vervolgens de spinazie toe, verdeel zongedroogde tomaatjes en verscheur de koriander over de omelet. Strooi als laatste de pompoen- en pijnboompittenmix en de kaas over de omelet.

Eet smakelijk!

 

Advertentie

Een gedachte over “Omeletwrap met spinazie en zongedroogde tomaatjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s