Zalmpakketjes

Deze zalmpakketjes zijn makkelijk om te maken en ook nog eens heel erg lekker! Goed idee voor een etentje want je maakt er snel meerdere tegelijkertijd. Of als je even geen zin hebt in pasta, aardappelen of rijst.

Ingrediënten:

  • Bladerdeegplakjes (twee per pakketje)
  • Zalm
  • Geitenkaas met honing
  • Peper en zout
  • Een ei
  • Veldsla
  • Cherrytomaatjes

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg voor één pakketje twee bladerdeegvelletjes neer. Snijd bij één van deze twee velletjes streepjes eruit voor een leuk effect, dit is de bovenkant en ziet er dan gezellig uit!

2. Leg op het andere velletje (zonder uitgesneden streepjes) het stuk zalm. Brokkel hierover ruim de geitenkaas met honing. Bestrooi met peper en zout.

3. Leg het velletje met de uitgesneden streepjes over de zalm heen en druk de randjes goed aan, bijvoorbeeld met een vork. Klop het ei los en bestrijk het bladerdeeg hiermee. Zet de pakketjes ongeveer 20 – 25 minuten in de voorverwarmde oven.

4. Maak ondertussen de borden op met de salade. Snijd de cherrytomaatjes in partjes en brokkel hier eventueel ook de overige geitenkaas nog bij op het bord. Haal de pakketjes uit de oven en leg deze op de salade.

Enjoy!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s